co napsal
sám život

jídla

// poslední príběhy //

Recept na kuře Marengo pochází z Francie. Toto je malinko upravená verze, aby to nebyla kalorická nálož, ale vyvážené jídlo.

11.Říj 23

Tohle je další z mých oblíbených snídaní, obvykle si jí plánuji na víkend abych si to užila bez spěchu. Příprava

10.Říj 23

Vitamínová bomba Kimchi je tradiční pokrm z Koreje, kde ho jedí snad ke všemu. Dělá se z něj polévka, dává

09.Říj 23

Mlsám ráda a hodně, je to má velká slabost. Problém s mlsáním je velký příjem tuků a cukru. Našla jsem

03.Říj 23

Tyto nočky jsou jemné, a hlavně s nižším obsahem sacharidů. Hodí se k sladším omáčkám nebo i jako sladké jídlo

26.Zář 23

Nebojte se experimentovat a uvařte si něco z asijské kuchyně, i když je výrazná má své kouzlo. Sametově hladká omáčka,

24.Zář 23

Pokud vám doma přezrají a zčernají banány, tak je nevyhazujte a upečte si brownies. Není doslazeno cukrem, a zaručeně potěší

23.Zář 23

Ital by asi zaplakal ale toto je jeden z mých oblíbených způsobů, jak připravuji lilek. Jelikož jeho chuť není tak

19.Zář 23

Základem je samozřejmě čočka. Výběr nechám na vás, já mám nejradši černou čočku belugu, ale když jí zrovna nemám po

16.Zář 23

Další dezert, s upravenou recepturou. Vhodný i jako svačina. Místo švestek lze využít jakékoliv sezónní ovoce. Ale švestky jsou prostě

12.Zář 23

// Vítejte na mém blogu //

Klára Heřmánková - o mě

Jak název napovídá,
jmenuji se Klára

a chci se s vámi podělit o svůj příběh. Pokusy o hubnutí jsou součástí mého života již od puberty. Podělím se s vámi o to, co mi pomáhá překonávat všechny nezdary a co mě motivuje.

Ale blog je také o jídle. Vyvážená strava je 80% úspěchu. Najdete tu postupy, jak jednoduše si můžete uvařit. A dokáži vám, že i vyvážená strava může být chuťovým zážitkem.

Mým cílem je motivovat další. I jediný malý krok může být začátkem velké změny, cestou k lepšímu životu a novému zdravému já.

Můj pohled na to co mě utvářelo a formovalo do osobnosti, kterou jsem dnes.

„Sen se nestane skutečností prostřednictvím nějakého kouzla, k tomu potřebujete odhodlání a tvrdou práci.“

Colin Powell